Benieuwd naar hoe onze teams het deden in de recente halve finales van de provinciale beker? Lees snel verder om te ontdekken welke teams schitterden op het veld en welke uitdagingen ze tegenkwamen. Lees verder en duik mee in het verhaal van onze trotse club.


De halve finales van de provinciale beker brachten zowel vreugde als teleurstelling voor Volley VAMOS. Terwijl we trots zijn op de vier teams die zich hebben gekwalificeerd voor de finale, overheerst ook het gevoel van spijt over de gemiste kansen in de andere vier halve finales.

Onze Dames 2, Heren 2, MU11 en MU19 schitterden op het veld en behaalden indrukwekkende overwinningen op respectievelijk VDK Gent, Denderhoutem, VDK Gent en VC Oudegem. De vastberadenheid en inzet van deze teams hebben onze club met recht en rede fier gemaakt.

Helaas waren niet alle wedstrijden even succesvol voor VAMOS. Onze JU15 en JU17 teams moesten hun meerdere erkennen in een formidabel spelend Denderhoutem. Ook de MU15 en MU13 teams slaagden er niet in om te zegevieren tegen respectievelijk VDK Gent en Hebo Borsbeke-Herzele.

Ondanks de wisselende resultaten is er een duidelijke positieve trend merkbaar. Met meer halve finales dan vorig jaar tonen we als club duidelijk groei en ontwikkeling. Deze vooruitgang stemt ons hoopvol voor de toekomst en benadrukt de groeiende competitiviteit van onze club in het Oost-Vlaamse volleyballandschap.

We spraken met enkele spelers en trainers die hun gedachten deelden over de halve finales. Jonas Vereecken van de sportieve cel merkte op: "Het is geweldig om te zien hoe onze jonge spelers groeien en zich ontwikkelen. Het behalen van de finale is een beloning voor het harde werk van iedereen in de club: van trainer tot vrijwilliger, van speler tot superfans mama en papa"

Ook Dames 2 speelster Eva Van Duyse was enthousiast: "We zijn ontzettend trots op wat we als team hebben bereikt. Het toont aan dat hard werken en teamgeest echt loont."

Met de steun van onze leden, trainers en vrijwilligers blijven we streven naar succes en groei. We zijn trots om deel uit te maken van de VAMOS-familie en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen. Samen blijven we bouwen aan een sterke en bloeiende volleybalgemeenschap.

#WeAreVAMOS #TogetherWeRise

Met dank aan Freddy Vercauteren en Kristof Straetman voor de foto's!

Supporters opgelet!

Onze club staat te popelen om jullie te verwelkomen tijdens de finales van de provinciale beker in het paasweekend, gehouden in de Dulpop in Bazel. Onze vier fantastische finalisten - dames 2, heren 2, MU11 en MU19 - zullen alles geven om de beker mee naar huis te nemen! Kom en moedig hen aan terwijl ze de strijd aangaan voor de overwinning. Het belooft een weekend vol spanning, sportiviteit en gezelligheid te worden dat je niet wilt missen! Zorg dat je erbij bent en laat je stem horen voor Team VAMOS!