Positief supporteren gaat om meer dan alleen je team toejuichen. Het gaat om respect tonen voor scheidsrechters, tegenstanders en medewerkers

Dames 1 maakt zich klaar voor de 1/8 finales van de Beker van België! En we mogen het opnemen tegen een topper!

Vanaf september tot en met november organiseren we extra trainingsmomenten op elke woensdag. Deze speciale trainingen bieden elke speler de kans om hun volleybalvaardigheden verder te ontwikkelen en te schitteren.

Volley VAMOS biedt opnieuw abonnementen aan voor Heren 1 en Dames 1: grijp nu je kans!

Volley VAMOS enthousiasmeert fans met de terugkeer van hun populaire seizoensabonnementen voor Heren 1 en Dames 1 wedstrijden. Voor een aantrekkelijke prijs van slechts €50 krijgen fans gegarandeerde toegang tot een seizoen vol bloedstollende actie. Bovendien wordt de verkoop gevierd met een spannende win-actie, waarbij de gelukkige winnaar twee gratis abonnementen in de wacht kan slepen. Mis deze kans niet!

VAMOS maakt zich klaar om de toekomstige uitdagingen op administratief, communicatief, logistiek en financieel gebied met succes aan te gaan. In een baanbrekende samenwerking met Twizzit, een toonaangevend softwarebedrijf, heeft de club een nieuwe website gelanceerd die niet alleen toegankelijker is voor leden en supporters, maar ook een scala aan innovatieve oplossingen biedt.

De finales van Volley Oost-Vlaanderen staan eindelijk voor de deur tijdens het Paasweekend. En VAMOS speelt maar liefst 5 van de 14 finales!

Wow! De kwartfinales waren een succes! Van de 8 ploegen die in de kwartfinales van de Beker van Oost-Vlaanderen stonden hebben er zich 7 kunnen plaatsen voor de halve finales! Knap werk!

Activiteiten
Met dank aan onze partners

© website powered by Twizzit.com