Benieuwd naar hoe onze teams het deden in de recente halve finales van de provinciale beker? Lees snel verder om te ontdekken welke teams schitterden op het veld en welke uitdagingen ze tegenkwamen. Lees verder en duik mee in het verhaal van onze trotse club.

Met de spanning die voelbaar is in de lucht, bereidt Volley VAMOS zich voor op een episch weekend vol volleybalactie. Op 9 en 10 maart zullen acht van onze teams de arena betreden in de Dulpop in Bazel, vastberaden om een plek te veroveren in de felbegeerde finale van de provinciale beker.

In deze bijzondere "Week van de Vrijwilliger" willen we graag onze schijnwerpers richten op de ware helden achter onze club: onze geweldige vrijwilligers! Hun onvermoeibare inzet en onbaatzuchtige toewijding vormen de drijvende kracht achter het succes van Volley VAMOS. Lees verder voor een hartverwarmend dankwoord en enkele inspirerende woorden van onze vrijwilligersverantwoordelijke.

Het najaar bracht niet alleen warme tinten van de herfst, maar ook opwindende successen voor onze teams bij Volley VAMOS. We vieren de indrukwekkende prestaties van onze herfstkampioenen, die met vastberadenheid en passie de eerste helft van het seizoen hebben voltooid.

Na een korte pauze melden we met trots dat De Meet haar deuren heropent met een frisse wind en enkele opmerkelijke veranderingen. Terwijl we koesteren wat voorbij is, omarmen we ook het nieuwe hoofdstuk dat voor ons ligt.

Kyan Vercauteren, onze Heren 1 sterkhouder, verovert goud op WK beachvolleybal U21! Als beachvolleybalpeter voor ons bloeiende project, inspireert hij met passie voor de sport en VAMOS.

Positief supporteren gaat om meer dan alleen je team toejuichen. Het gaat om respect tonen voor scheidsrechters, tegenstanders en medewerkers

Dames 1 maakt zich klaar voor de 1/8 finales van de Beker van België! En we mogen het opnemen tegen een topper!

Vanaf september tot en met november organiseren we extra trainingsmomenten op elke woensdag. Deze speciale trainingen bieden elke speler de kans om hun volleybalvaardigheden verder te ontwikkelen en te schitteren.

Activiteiten
Met dank aan onze partners

© website powered by Twizzit.com