VAMOS is een club met een blik op de toekomst. Een club met ambitie en een duidelijke visie. Zo'n club heeft nood aan een duidelijke structuur die het spelers, ouders en de vele vrijwilligers eenvoudiger maakt om de juiste persoon te vinden. EEn structuur die het ook mogelijk maakt om iedere vrijwilliger - met veel of weinig tijd, voor een grote of een kleine taak - vlot te kunnen betrekken bij onze club. Binnen dat kader ebben we een nieuw organigram #VAMOS2025 uitgetekend.

Is dit een afgewerkt organigram? Zeker niet! #VAMOS2025 is een project waarbij we graag heel veel enthousiastelingen willen betrekken. Droom je van een carrière als scheidsrechter, smeer je broodjes als de beste, ben je handig met woorden, tap je pinten met de beste kraag die er bestaat,... of draag je gewoon de club een warm hart toe? Vele handen maken het werk licht! Neem snel contact op met Greet Van Moer of spreek gewoon iemand aan die je tegenkomt in de sporthal. We brengen je graag in contact met de juiste persoon.

Het organigram #VAMOS2025

Leden algemene vergadering VZW VAMOS Stekene – Sint-Gillis-Waas: Wim Van Duyse (voorzitter), Dirk Backaert (ondervoorzitter), Luc Ferket, Guy Ruts, Jürgen Santy, Katrien De Bock.

Leden beheersorgaan: Wim Van Duyse (voorzitter), Dirk Backaert (ondervoorzitter), Guy Ruts (secretaris), Jürgen Santy en Katrien De Bock (afgevaardigden Dagelijks Bestuur)