Kom je volleybalskills verder ontwikkelen op de VAMOS Zomerstage!

Ben je klaar om je volleybalskills naar een hoger niveau te tillen? Dan is de VAMOS Zomerstage precies wat je zoekt! Van 12 t.e.m. 14 augustus voor U15-U17 en van 19 t.e.m. 23 augustus voor U11-U13, bieden we uitdagende en leuke trainingen aan onder deskundige leiding van gepassioneerde en gediplomeerde trainers.

Onze trainers zijn niet alleen gekwalificeerd, maar ook zeer ervaren in alle aspecten van het volleybal. Of je nu nieuw bent in de sport of al jaren speelt, onze stage is voor iedereen, zowel binnen als buiten de club. Als VAMOSR geniet je zelfs van extra korting!

Tijdens de stage train je in de voetsporen van de kampioenen, in de club waar Kyan Vercauteren, wereldkampioen beachvolley U21, groot is geworden. Een unieke kans om te trainen op de plek waar de beste spelers hun talent hebben ontwikkeld.

Maar dat is niet alles! Onze stage biedt ook een uitstekende infrastructuur, met volledig uitgeruste indoor- én beachvolleybalvelden. Zo train je in de meest ideale omstandigheden, omringd door enthousiaste medespelers en onder begeleiding van toptrainers.

Mis deze kans niet om jezelf te verbeteren en een geweldige tijd te hebben op onze VAMOS Zomerstage! Niet twijfelen en snel inschrijven hieronder!!

#WeRaiseChampions