☑️ Wil je jouw volledige potentieel benutten?

☑️ Wil je actief zijn in een club boordevol passie?

☑️ Wil je begeleid worden door een team van professionals?

Check? Check? Dubbelcheck?! Dan ben je bij VAMOS meer dan welkom. Schrijf je dan hier in en maak vandaag nog deel uit van onze hechte familieclub. We trachten voor elk niveau en voor alle doelgroepen volleybal aan te bieden. Van 6 tot 106 zeg maar. Neem gerust een kijkje in ons divers aanbod⬇️

Bewegingsschool Indoorvolley Recrea Beachvolley

Om dit alles te kunnen realiseren moet er natuurlijk getraind worden. Hier vind je het volledige overzicht van het trainingsschema van de volledige club.

Wil je jouw kinderen op een veilige, maar toch uitdagende en speelse manier laten sporten? Dan is onze bewegingsschool iets voor jou!

Worden jouw kinderen de sterren van de toekomst?

DE ALLERKLEINSTEN

We bereiden de kinderen vanaf 3 jaar voor op een uitdagende toekomst in de sport. We leren ze op een speelse manier kennismaken met alle bewegingsvormen die er zijn. Onder deskundige leiding van onze trainers leren de kinderen lopen, kruipen, rollen, springen, klauteren,… Er is enorm veel interactie tussen de kinderen en de trainers door het speelse karakter van de trainingsmomenten. Speels wil echter niet zeggen dat het vrijblijvend is. We streven ernaar om differentieel te leren. De oefenstof zal de kinderen uit hun comfortzone lokken, wat ervoor zorgt dat ze een zo breed mogelijk bewegingspatroon ontwikkelen.

EEN STAPJE VERDER…

Bij U9 werken we verder aan de balbehandeling van de kinderen. Vamos kiest voor opgeleide trainers die op een toffe manier werken met allerhande ballen. De spelvormen stimuleren de balbaaninschatting en ooghandcoördinatie van de kinderen. De oefenstof wordt dusdanig opgebouwd dat de kinderen onbewust blijven nadenken over hun bewegingspatroon. Hierbij wordt met verschillende materialen gewerkt, om hen out of the box te doen denken en zo oplossingen te vinden. Dit zorgt voor veel succesbeleving, iets dat het plezier van het kind ten goede komt.

Schrijf nu in en wordt de ster van onze bewegingsschool!

Van 6 tot 106. Een topopleiding voor de jeugd, maar ook volwassenen komen bij ons aan hun trekken!

#WEAREVAMOS

De hele werking van Vamos staat in het teken van het sportieve. Hetgeen waarvoor wij bestaan: volleybal. Ongeacht de leeftijd, bij Vamos kan je terecht voor een aanbod op jouw niveau.

Vamos heeft een aangepast aanbod voor kleuters vanaf 1ste kleuterklas. Ook kinderen en jongeren vinden hun plaats bij Vamos in talloze trainingen, aangepast aan hun leeftijd en niveau.


DE ALLERKLEINSTEN

Bij bewegingsschool stimuleren we op een speelse manier het motorisch leerproces van onze jongste spruiten. Onder deskundige begeleiding van onze trainers leren de kinderen basis bewegingsvormen zoals lopen, kruipen, rollen, springen, klauteren,… Er is enorm veel interactie tussen de kinderen en de trainers door het speelse karakter van de trainingsmomenten. Speels wil echter niet zeggen dat het vrijblijvend is. We streven ernaar om differentieel te leren. De oefenstof zal de kinderen uit hun comfortzone lokken, wat ervoor zorgt dat ze een zo breed mogelijk bewegingspatroon ontwikkelen.

EEN STAPJE VERDER…

Bij balschool werken we verder aan de balbehandeling van de kinderen. VAMOS kiest voor opgeleide trainers die op een toffe manier werken met allerhande ballen. De spelvormen stimuleren de balbaaninschatting en ooghandcoördinatie van de kinderen. De oefenstof wordt dusdanig opgebouwd dat de kinderen onbewust blijven nadenken over hun bewegingspatroon. Hierbij wordt met verschillende materialen gewerkt, om hen out of the box te doen denken en zo oplossingen te vinden. Dit zorgt voor veel succesbeleving, iets dat het plezier van het kind ten goede komt.

DE EERSTE ECHTE VOLLEYBALSTAPJES

Vanaf U11 wordt er gestart met tornooien en wedstrijden. De volleybaltechnieken worden in de juiste context toegepast om verder te verfijnen en meer voeling te krijgen met de tactische aspecten van de sport. Er wordt nog een onderscheid gemaakt op basis van niveau tussen de U11-2.0 en U11-2.B. Bij U11-2.0 worden tornooien georganiseerd in verschillende formats waarbij de kinderen nog mogen vangen en werpen bij bepaalde contacten. De andere contacten worden dan al echte volleybalcontacten. Bij de U11-2B zijn vangen en werpen niet meer toegestaan. Dit is dus nog een klein niveau hoger en hier worden ook al echte wedstrijden gespeeld met 2 tegen 2.

NOG EEN STAPJE VERDER

Eens de jongens en meisjes U13 worden, zijn ze volledig opgenomen in de competitiestructuur van de club. Er worden wekelijks wedstrijden gespeeld met hun eigen ploeg. Deze wedstrijden zijn 4 tegen 4 op kleiner veld, maar zijn al zeer intens! De kids worden zo goed mogelijk voorbereid op het “echte” volleybal.

JONGEREN EN SENIOREN

Nadien wordt de overgang gemaakt naar een volwaardige competitieploeg. VAMOS probeert steeds om voor alle jeugdleden een plaatsje op zijn/haar niveau te voorzien. Een ingewikkelde puzzel, maar de club slaagt hier toch steeds opnieuw in. Sinds kort kunnen onze senioren – die een stapje terug willen zetten – zelfs aansluiten in onze recreatieve ploegen.

Trainingsmomenten kan je eenvoudigweg terugvinden bij de verschillende teams.

Welkom bij VAMOS Beach Academy, een bruisende plek waar sport, passie en plezier samenkomen in het zand! Onze academy is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een perfecte mix van strandplezier en sportieve ontwikkeling. Of je nu een beginnende volleyballer bent die net zijn eerste stappen in het zand zet, of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze ervaren coaches staan klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar volleybalsucces, ongeacht je niveau. Van beginners tot gevorderden, we bieden programma's die zijn ontworpen om jouw vaardigheden te verbeteren en je liefde voor het spel te vergroten.

Fun Beach

Dit programma is perfect voor diegenen die op een ontspannen manier willen kennismaken met beachvolleybal. Tijdens wekelijkse sessies van anderhalf uur krijgen spelers de kans om de basisprincipes van het spel te leren, onder begeleiding van onze ervaren coaches. De trainingen zijn ingedeeld op leeftijd en zijn vrijblijvend, zodat je kunt komen en gaan wanneer het jou uitkomt. Met onze beurtenkaartstructuur is flexibiliteit gegarandeerd.

Voor VAMOS-leden bedraagt de prijs slechts €20 voor een pakket van 4 trainingssessies, terwijl niet-leden €25 betalen voor hetzelfde pakket.

Competitie Beach

Voor de meer ambitieuze spelers bieden we het Competitie Beach-programma aan. Dit programma is ontworpen voor spelers die serieus zijn over hun beachvolleybalvaardigheden en bereid zijn deel te nemen aan minstens vier toernooien gedurende het seizoen. Met tweemaal per week anderhalf uur training onder begeleiding van onze coaches, zul je je vaardigheden snel zien verbeteren. De trainingen zijn ingedeeld op leeftijdscategorieën (U14, U16, U18) om ervoor te zorgen dat je op het juiste niveau wordt uitgedaagd.

Voor VAMOS-leden bedraagt de lidmaatschapsbijdrage voor het hele zomerseizoen slechts €80, terwijl niet-leden €90 betalen.

Kledij

VAMOS Beach Academy biedt ook de mogelijkheid om een wedstrijdshirt en trainingsshirt aan te schaffen, zodat je in stijl kunt spelen. Voor de koelere dagen hebben we ook een comfortabele hoodie beschikbaar, zodat je warm en modieus blijft, zelfs als de temperatuur daalt.

  • Wedstrijdshirt: €20
  • Hoodie: €45

 

Heb je interesse om deel te nemen aan één onze programma's? Schrijf je hieronder dan zeker in! Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met VAMOS. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het strand!

 

Presentatie VAMOS Beach Academy 2024

 

Activiteiten
Met dank aan onze partners

© website powered by Twizzit.com