Welkom bij VAMOS Beach Academy, een bruisende plek waar sport, passie en plezier samenkomen in het zand! Onze academy is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar een perfecte mix van strandplezier en sportieve ontwikkeling. Of je nu een beginnende volleyballer bent die net zijn eerste stappen in het zand zet, of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze ervaren coaches staan klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar volleybalsucces, ongeacht je niveau. Van beginners tot gevorderden, we bieden programma's die zijn ontworpen om jouw vaardigheden te verbeteren en je liefde voor het spel te vergroten.

Fun Beach

Dit programma is perfect voor diegenen die op een ontspannen manier willen kennismaken met beachvolleybal. Tijdens wekelijkse sessies van anderhalf uur krijgen spelers de kans om de basisprincipes van het spel te leren, onder begeleiding van onze ervaren coaches. De trainingen zijn ingedeeld op leeftijd en zijn vrijblijvend, zodat je kunt komen en gaan wanneer het jou uitkomt. Met onze beurtenkaartstructuur is flexibiliteit gegarandeerd.

Voor VAMOS-leden bedraagt de prijs slechts €20 voor een pakket van 4 trainingssessies, terwijl niet-leden €25 betalen voor hetzelfde pakket.

Competitie Beach

Voor de meer ambitieuze spelers bieden we het Competitie Beach-programma aan. Dit programma is ontworpen voor spelers die serieus zijn over hun beachvolleybalvaardigheden en bereid zijn deel te nemen aan minstens vier toernooien gedurende het seizoen. Met tweemaal per week anderhalf uur training onder begeleiding van onze coaches, zul je je vaardigheden snel zien verbeteren. De trainingen zijn ingedeeld op leeftijdscategorieën (U14, U16, U18) om ervoor te zorgen dat je op het juiste niveau wordt uitgedaagd.

Voor VAMOS-leden bedraagt de lidmaatschapsbijdrage voor het hele zomerseizoen slechts €80, terwijl niet-leden €90 betalen.

Kledij

VAMOS Beach Academy biedt ook de mogelijkheid om een wedstrijdshirt en trainingsshirt aan te schaffen, zodat je in stijl kunt spelen. Voor de koelere dagen hebben we ook een comfortabele hoodie beschikbaar, zodat je warm en modieus blijft, zelfs als de temperatuur daalt.

  • Wedstrijdshirt: €20
  • Hoodie: €45

 

Heb je interesse om deel te nemen aan één onze programma's? Schrijf je hieronder dan zeker in! Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met VAMOS. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het strand!

 

Presentatie VAMOS Beach Academy 2024