In deze bijzondere "Week van de Vrijwilliger" willen we graag onze schijnwerpers richten op de ware helden achter onze club: onze geweldige vrijwilligers! Hun onvermoeibare inzet en onbaatzuchtige toewijding vormen de drijvende kracht achter het succes van Volley VAMOS. Lees verder voor een hartverwarmend dankwoord en enkele inspirerende woorden van onze vrijwilligersverantwoordelijke.


In de sprankelende sfeer van de "Week van de Vrijwilliger" willen we graag een warm en oprecht dankwoord richten aan al onze fantastische vrijwilligers! Hun inzet, toewijding en passie vormen de ruggengraat van onze club en dragen bij aan het creëren van een bruisende en gezellige gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt.

Of het nu gaat om bestuursleden die zich belangeloos inzetten voor de club, markeerders die wedstrijden vlekkeloos laten verlopen, scheidsrechters die eerlijke competities waarborgen, ploegverantwoordelijken die ploegen begeleiden en ondersteunen, of medewerkers die bij alle evenementen zoals tappers, fotografen, enzovoort helpen, elk van hen draagt bij aan het succes van Volley VAMOS op zijn eigen unieke manier.

We zijn verheugd te zien dat onze vrijwilligersgemeenschap steeds groter en sterker wordt, met een groeiende positieve vibe en een gevoel van saamhorigheid dat onze club kenmerkt. Meer en meer mensen gaan met plezier een engagement aan om hun steentje bij te dragen, en dat is werkelijk fantastisch om te zien.

Onze vrijwilligersverantwoordelijke, Greet Van Moer, deelt hierover het volgende: "Het is hartverwarmend om te zien hoe onze vrijwilligers zich inzetten voor onze club. Hun energie, enthousiasme en bereidheid om te helpen zijn werkelijk bewonderenswaardig. Samen vormen we een hecht team dat de club naar grotere hoogten tilt."

Uiteraard moedigen we iedereen die nog niet betrokken is bij het vrijwilligerswerk bij Volley VAMOS van harte aan om zich aan te sluiten! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en samen kunnen we nog meer geweldige dingen bereiken.

Nogmaals, een welgemeende dankjewel aan al onze vrijwilligers voor hun onschatbare bijdrage aan onze club. Zij maken het verschil en we zijn ontzettend dankbaar voor alles wat zij doen!