Met de spanning die voelbaar is in de lucht, bereidt Volley VAMOS zich voor op een episch weekend vol volleybalactie. Op 9 en 10 maart zullen acht van onze teams de arena betreden in de Dulpop in Bazel, vastberaden om een plek te veroveren in de felbegeerde finale van de provinciale beker.


Met de halve finales van de provinciale beker voor de deur, stijgt de spanning bij Volley VAMOS tot ongekende hoogten. Op 9 en 10 maart zullen acht van onze teams de strijd aangaan in de Dulpop in Bazel, vastberaden om een plek te veroveren in de felbegeerde finale.

De line-up is indrukwekkend met MU13, MU11, MU15, Dames 2, JU15, JU17, MU19 en Heren 2, elk klaar om alles te geven op het veld.

Voor de MU13 staat VC Hebo op het programma, terwijl MU11, MU15 en Dames 2 de uitdaging aangaan tegen VDK Gent. MU19 staat tegenover VC Oudegem, terwijl JU15, JU17 en Heren 2 hun krachten meten met Denderhoutem.

Barbara, coach van onze Dames 2, kijkt uit naar het weekend: "De halve finales zijn altijd een bijzonder moment, vol adrenaline en passie. We kijken ernaar uit om onze fans te laten zien waar we toe in staat zijn en hopen op hun onvoorwaardelijke steun."

Kyan, die Heren 2 vervoegt vanuit de eerste ploeg voegt toe: "Dit is waar we het hele seizoen voor hebben gewerkt. Het wordt een zware strijd, maar we zijn vastberaden om te laten zien wat we waard zijn en de finale te bereiken."

VAMOS is er klaar voor om alles te geven op het veld en te strijden voor een plek in de finale. Laten we samen achter onze teams staan en ze naar de overwinning juichen!

#PlayWithPassion #WeAreVAMOS #WeRaiseChampions