Het najaar bracht niet alleen warme tinten van de herfst, maar ook opwindende successen voor onze teams bij Volley VAMOS. We vieren de indrukwekkende prestaties van onze herfstkampioenen, die met vastberadenheid en passie de eerste helft van het seizoen hebben voltooid.


Jongens U13: Een Onverslaanbare Zegetocht

De Jongens U13 hebben een fenomenale prestatie neergezet door alle wedstrijden te winnen, waarbij ze slechts één punt verloren door met 3-2 van Belvoc te winnen. Over 8 wedstrijden hebben ze slechts 3 sets verloren, waarmee ze onbetwistbaar laten zien dat ze niet alleen winnen, maar dat ook met stijl doen.

U11 2B: Dominantie in Getallen

Het team van U11 2B heeft niet alleen gewonnen, maar hun dominantie blijkt uit de cijfers. Ze wonnen al hun wedstrijden met groot verschil en stonden slechts 18 sets toe in 10 gespeelde wedstrijden. Met 102 gewonnen sets onderstrepen ze hun indrukwekkende consistentie.

Meisjes U19: Spanning in Een Vijfsetter

Onze Meisjes U19 vochten zich naar de overwinning in al hun wedstrijden, met slechts één uitzondering. Tegen Nidak moesten ze een spannende vijfsetter doorstaan, maar dat weerhield hen er niet van om slechts 5 sets te verliezen tijdens de 8 gespeelde wedstrijden.

 

Meisjes U15a: Domineren kan je leren

De Meisjes U15a lieten hun tegenstanders geen ruimte om te ademen en wonnen al hun wedstrijden met 4-0 of 3-1. Gedurende 8 wedstrijden moesten ze slechts 4 sets afstaan aan hun concurrenten van Asterix, Panda's en VDK.

Meisjes U13a en U15b: Gedeelde Herfsttrofeeën

In hun eigen reeks eindigden de Meisjes U13a en U15b op hetzelfde niveau als respectievelijk Berlare-Zele en Nidak. Deze teams verdienen hun herfsttitels door vastberadenheid en teamwork te tonen.

Volley VAMOS feliciteert elk team voor hun buitengewone prestaties en kijkt uit naar een voortzetting van dit succes in het komende seizoen. Samen gaan we voor meer overwinningen en onvergetelijke momenten op het volleybalveld!