Wil je jouw kinderen op een veilige, maar toch uitdagende en speelse manier laten sporten? Dan is onze bewegingsschool iets voor jou!

Worden jouw kinderen de sterren van de toekomst?

DE ALLERKLEINSTEN

We bereiden de kinderen vanaf 3 jaar voor op een uitdagende toekomst in de sport. We leren ze op een speelse manier kennismaken met alle bewegingsvormen die er zijn. Onder deskundige leiding van onze trainers leren de kinderen lopen, kruipen, rollen, springen, klauteren,… Er is enorm veel interactie tussen de kinderen en de trainers door het speelse karakter van de trainingsmomenten. Speels wil echter niet zeggen dat het vrijblijvend is. We streven ernaar om differentieel te leren. De oefenstof zal de kinderen uit hun comfortzone lokken, wat ervoor zorgt dat ze een zo breed mogelijk bewegingspatroon ontwikkelen.

EEN STAPJE VERDER…

Bij U9 werken we verder aan de balbehandeling van de kinderen. Vamos kiest voor opgeleide trainers die op een toffe manier werken met allerhande ballen. De spelvormen stimuleren de balbaaninschatting en ooghandcoördinatie van de kinderen. De oefenstof wordt dusdanig opgebouwd dat de kinderen onbewust blijven nadenken over hun bewegingspatroon. Hierbij wordt met verschillende materialen gewerkt, om hen out of the box te doen denken en zo oplossingen te vinden. Dit zorgt voor veel succesbeleving, iets dat het plezier van het kind ten goede komt.

Schrijf nu in en wordt de ster van onze bewegingsschool!