Na een korte pauze melden we met trots dat De Meet haar deuren heropent met een frisse wind en enkele opmerkelijke veranderingen. Terwijl we koesteren wat voorbij is, omarmen we ook het nieuwe hoofdstuk dat voor ons ligt.


Na een korte pauze kondigen we vol enthousiasme aan dat Eetcafé De Meet haar deuren heropent, met een frisse wind en enkele opmerkelijke veranderingen. In het hart van onze club heeft De Meet altijd gediend als het kloppende hart van de VAMOS-familie na wedstrijden en trainingen.

Een opvallende verandering is de verlaagde prijs voor een pintje, nu slechts €2,5! We begrijpen dat De Meet meer is dan zomaar een café; het is de plek waar vriendschappen bloeien, waar overwinningen worden gevierd en waar troost wordt gevonden na een moeilijke match. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat De Meet niet alleen een ontmoetingsplek is, maar een verlengstuk van onze VAMOS-thuis.

Met een uitgebreidere drankenkaart willen we ervoor zorgen dat er voor elk wat wils is, want De Meet is een belangrijk onderdeel van onze club. Terwijl het menu voor eten wat compacter is geworden, beloven we dat de smaakervaring uitstekend zal zijn. We geloven dat een gezellige en gastvrije cafetaria essentieel is voor het versterken van de team- en clubsfeer.

Een andere opmerkelijke aanpassing is het ontbreken van een vast sluitingsuur. De Meet verwelkomt jullie graag na de zoveelste sensationele overwinning voor een onbeperkt VAMOS-feest! We begrijpen dat sommige van de beste herinneringen worden gemaakt na de wedstrijden tussen pot en pint.

Terwijl we De Meet heropenen, kijken we uit naar nieuwe herinneringen, gezellige avonden en het voortzetten van de VAMOS-traditie. Sluit je aan bij ons in deze vernieuwde ontmoetingsplek, want De Meet is niet zomaar een plek; het is ons thuis weg van huis, waar we samen lachen, juichen en de echte VAMOS-spirit beleven!

Op naar een bruisende toekomst vol VAMOS-spirit!