Positief supporteren gaat om meer dan alleen je team toejuichen. Het gaat om respect tonen voor scheidsrechters, tegenstanders en medewerkers


Het hart van Volley VAMOS klopt niet alleen op het volleybalveld, maar ook op de tribunes. De passie, de energie en de liefde voor de sport worden niet alleen gevoeld door onze spelers, maar ook door onze geweldige supporters. Bij Volley VAMOS geloven we sterk in de impact van positief supporteren.

Positief supporteren gaat verder dan alleen juichen voor je team; het betekent respect tonen voor alle spelers, coaches, scheidsrechters en medesupporters. Het gaat om de kunst van aanmoedigen zonder de tegenstander of scheidsrechter te bekritiseren. Het creëert een atmosfeer waarin iedereen zich ondersteund en gewaardeerd voelt.

We hebben posters opgehangen in de sporthal met tips & tricks over hoe je positief kunt supporteren en wat we belangrijk vinden. Deze dienen als handige herinnering voor ons allemaal om een respectvolle en positieve sfeer te behouden tijdens wedstrijden.

Daarom roepen we onze VAMOS-familie op om deze principes te omarmen. Laten we samen een omgeving creëren waarin iedereen kan genieten van de schoonheid van de sport, vrij van negativiteit. Door positief te supporteren, geven we niet alleen onze teams de beste kans om te slagen, maar versterken we ook de hechte band die onze club uniek maakt.