Met een vleugje nostalgie kondigen we aan dat Eetcafé De Meet, de gezellige ontmoetingsplek na onze wedstrijden en trainingen, sinds 1 oktober haar deuren heeft gesloten. De Meet, met haar warme ambiance en gastvrije sfeer, was jarenlang een vaste waarde voor onze clubleden, ouders en supporters.

De klinkende glazen, het gelach en de vreugdevolle verhalen die na elke wedstrijd en training weerklonken, maakten De Meet tot meer dan alleen een brasserie. Het was een plek waar vriendschappen werden gesmeed, waar overwinningen werden gevierd en waar men elkaar steunde na een moeilijke match.

Hoewel we de gezelligheid van De Meet zullen missen, kijken we ook met opwinding en optimisme naar de toekomst. We zijn al volop bezig met het verkennen van nieuwe mogelijkheden en locaties waar we na de wedstrijd kunnen samenkomen. Plaatsen waar nieuwe herinneringen kunnen worden gemaakt, nieuwe verhalen kunnen worden verteld en waar de VAMOS-familie kan blijven groeien.

We willen het team van Eetcafé De Meet hartelijk bedanken voor alle mooie momenten die we daar mochten beleven. We zijn ervan overtuigd dat, waar we ook samenkomen in de toekomst, de geest van saamhorigheid en vriendschap die we bij De Meet hebben ervaren, met ons mee zal reizen.

Op naar nieuwe avonturen en blijvende herinneringen!