VAMOS probeert steeds haar lidgeld zo laag mogelijk te houden om zo toegankelijk te blijven voor iederen. De club wil daar ook zeer transprarant over communiceren. Vandaar dat het gevraagde lidgeld ook publiek te raadplegen is.

Kost lidmaatschap

Ploeg

Lidgeld seizoen 23-24

Recrea €170
Senioren €335
U13-U19 €275
U11 €245
Bewegings- & Balschool €170

Jouw return

Voor dit alles krijg jij dan wel enorm veel in return:

  • Minstens 2 trainingen per week onder professionele begeleiding van gediplomeerde trainers
  • Minstens 1 wedstrijd onder leiding van een gediplomeerd coach met scheidsrechter, markeerder en alle ondersteuning die nodig is om een wedstrijd in goede banen te leiden
  • Wedstrijdkledij
  • Trainingst-shirt
  • Trainingsvest
  • Sportzak
  • Verzekering tegen sportongevallen
  • Gebruik van sporthal en accommodatie
  • En nog zo veel meer.

Maar nog veel belangrijker! Je maakt deel uit van onze VAMOS-community, waar we samen groeien en volleybal spelen tjokvol passie!

Financiële tegemoetkomingen

Voor families die met z'n allen komen volleyballen bij VAMOS doet de club een extra inspanning. Zij krijgen echter korting op hun lidmaatschap. Deze familiekorting wordt automatisch in het lidgeld verrekend en is ook te zien op de factuur.

Daarnaast kan je ook een percentage van jouw lidgeld terug gestort krijgen als je een sponsor aanbrengt voor de club. Ken je iemand in jouw kennissenkring die een hart heeft voor sport in de maatschappij? Misschien kan zijn/haar firma/organisatie onze club wel ondersteunen? Mail dan zeker alle info (naam, adres, telefoonnummer,…) door naar sponsoring@volleyvamos.be!

Bovendien kan je zowel in Stekene als in Sint-Gillis-Waas rekenen op de sportcheque.

Als inwoner van beide gemeentes tussen 13 en 18 jaar ontvang je een sportcheque ter waarde van €20 die je kan besteden aan een initiatief tot langdurig sporten, of beter gezegd aan een lidmaatschap in onze club. Bezorg de sportcheque dan ook voor 1 oktober aan jouw trainer of het VAMOS-secretariaat.

Tot slot kan je ook bij de meeste mutualiteiten een deel van het lidgeld recupereren. Na betaling van het lidgeld en de afgifte van je sportcheque krijg je eind september een ingevuld en getekend formulier om in te dienen bij de mutualiteit.

En toch dekken de lidgelden niet alle kosten

Wij rekenen daarom elk seizoen op de aanwezigheid of hulp van onze spelers en speelsters tijdens één of meerdere van de vele acties die de club onderneemt om geld in het laadje te brengen. Spelers en speelsters worden hier tijdig via de ploegverantwoordelijke van op de hoogte gebracht worden.

Tot slot: van zodra het lidgeld betaald is, ga je als speler/speelster akkoord met het charter en de gedragscode van de club. Deze kan je vinden op onze site. Wij dragen FAIRPLAY immers zeer hoog in het vaandel.