VAMOS is de opvolger van Focus (Volleyteam Kemzeke – Stekene) en Sigivok (Sint-Gillis-Waas). Twee clubs met een grote staat van verdienste en met tradities van 40 jaar en meer.

Het is dan ook duidelijk dat achter deze fusie een nieuw ambitieus gemeenschappelijk doel schuilt, anders zijn besturen niet bereid om zoveel eigenheid en traditie op te geven.

Die ambitie is er! Dit kunnen we nu al enkele jaren voelen door het engagement van de leden, supporters en sympathisanten van VAMOS. Het draagvlak is er om van deze club een succesvol verhaal te maken.

Wij willen er dan ook in de komende seizoenen naar streven om het volleybal voor zowel jongens als meisjes in onze regio levendig te houden. Dat willen we doen door op verschillende niveaus te willen blijven werken. Toch moeten we ook de best haalbare kwaliteit in onze club nastreven en zo gaan we trachten om met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers en speelsters onze plaatsen in de hoogste reeksen te behouden én te verbeteren.

De beste optie daarvoor is ons keihard inzetten voor onze jeugdwerking zodat de komende generaties garant kunnen blijven staan voor goed volleybal. Daarom is de technische omkadering van VAMOS steeds in ontwikkeling en wordt er steeds nog verder aan die structuren van de club gewerkt.

Ook het bestuur van VAMOS wil natuurlijk dat deze doelstellingen kunnen behaald worden.

Zij zullen die samen met trainers, spelers, speelsters, supporters en sponsors nastreven.

We wensen iedereen in het VAMOS geheel het beste toe.

Welkom!