Onze club

#WeAreVamos

Een hechte Familieclub met een uitstekende jeugdwerking en groeipotentieel

Onze missie

Vamos is een ambitieuze familieclub die met #PlayWithPassion eigen jeugd wil klaarstomen om te spelen op zo hoog mogelijk niveau.

Onze visie

Vamos wil een club zijn die opleiding voorziet van hoog niveau met kansen en uitdagingen voor alle niveaus en leeftijden door jongeren en volwassen met de juiste familiewaarden intensief te begeleiden.

Onze waarden

Uitstekende jeugdopleiding

We willen het allerbeste voor onze jeugdspelers. Zij zijn immers onze toekomst. We ondersteunen ze door een aanbod op hun persoonlijke niveau, gediplomeerde trainers en kwalitatief hoogstaande trainingen

Hechte familieclub

Lokale verankering is belangrijk. We proberen een plekje te vinden zodat iedereen (elk niveau, elke leeftijd) kan volleyballen

Groeipotentieel benutten

Doorstromen is belangrijk om de uitdaging aan te gaan. We trachten zoveel mogelijk groeipotentieel te benutten in de eigen club en streven er dan ook naar om jeugdspelers te laten doorgroeien naar seniorenteams.

Ons aanbod

Neem gerust een kijkje in ons divers aanbod. We trachten om voor elk niveau en voor alle doelgroepen volleybal aan te bieden. Van 3 tot 103 zeg maar.

Bewegingsschool
Competitie
Beachvolley
Recreatie

Onze geschiedenis

VAMOS is de opvolger van Focus (Volleyteam Kemzeke – Stekene) en Sigivok (Sint-Gillis-Waas). Twee clubs met een grote staat van verdienste en met tradities van 40 jaar en meer.

Het is dan ook duidelijk dat achter deze fusie een nieuw ambitieus gemeenschappelijk doel schuilt, anders zijn besturen niet bereid om zoveel eigenheid en traditie op te geven.

Die ambitie is er! Dit kunnen we nu al enkele jaren voelen door het engagement van de leden, supporters en sympathisanten van VAMOS. Het draagvlak is er om van deze club een succesvol verhaal te maken.

Wij willen er dan ook in de komende seizoenen naar streven om het volleybal voor zowel jongens als meisjes in onze regio levendig te houden. Dat willen we doen door op verschillende niveaus te willen blijven werken. Toch moeten we ook de best haalbare kwaliteit in onze club nastreven en zo gaan we trachten om met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers en speelsters onze plaatsen in de hoogste reeksen te behouden én te verbeteren.

De beste optie daarvoor is ons keihard inzetten voor onze jeugdwerking zodat de komende generaties garant kunnen blijven staan voor goed volleybal. Daarom is de technische omkadering van VAMOS steeds in ontwikkeling en wordt er steeds nog verder aan die structuren van de club gewerkt.

Ook het bestuur van VAMOS wil natuurlijk dat deze doelstellingen kunnen behaald worden.

Zij zullen die samen met trainers, spelers, speelsters, supporters en sponsors nastreven.

We wensen iedereen in het VAMOS geheel het beste toe.

Welkom!