Onze structuur

Onze structuur

Vamos is een club met een blik op de toekomst. Een club met ambitie en een duidelijke visie. Zo’n club heeft nood aan een duidelijke structuur die het spelers, ouders, en de vele vrijwilligers eenvoudiger maakt om de juiste persoon te vinden. Een structuur die het ook mogelijk maakt om iedere vrijwilliger – met veel of weinig tijd, voor een grote of kleine taak – vlot te kunnen betrekken bij onze club. Binnen dat kader hebben we een nieuw organigram #VAMOS2025 uitgetekend. Is dit een afgewerkt organigram? Zeker niet!! #VAMOS2025 is een project waarbij we graag heel veel enthousiastelingen willen betrekken. Droom je van een carrière als scheidsrechter, smeer je broodjes als de beste, ben je heel handig met woorden, ….of draag je de club een warm hart toe? Vele handen maken het werk licht! Neem dus gerust contact op met Greet Van Moer (cel vrijwilligers) of spreek gewoon iemand aan. We brengen je graag in contact met de juiste celverantwoordelijke.

Het organigram #VAMOS2025

Leden algemene vergadering VZW VAMOS Stekene – Sint-Gillis-Waas: Patrick Wielandt (voorzitter), Wim Van Duyse (vicevoorzitter), Dirk Backaert, Luc Ferket, Guy Ruts, Jürgen Santy, Katrien De Bock.

Contact: patrick.wielandt@volleyvamos.be

Leden beheersorgaan: Patrick Wielandt (voorzitter), Wim Van Duyse (vice-voorzitter), Guy Ruts (secretaris), Jürgen Santy en Katrien De Bock (afgevaardigden Dagelijks Bestuur)