Lidgelden

VAMOS probeert steeds haar lidgeld zo laag mogelijk te houden om zo toegankelijk mogelijk te blijven. De club wil daar ook transparant over communiceren.

Lidmaatschap

PloegLidgeld seizoen 22-23
Recrea€170
Senioren€310
U13-U19€260
U11€230
U7-U9€170

Jouw return

Voor dit alles krijg je enorm veel in return.

  • Minstens 2 trainingen per week onder professionele begeleiding van gediplomeerde trainers,
  • minstens 1 wedstrijd onder leiding van een coach met scheidsrechters,
  • wedstrijdkledij,
  • trainingst-shirt,
  • trainingsvest,
  • sportzak,
  • verzekering tegen sportongevallen,
  • Gebruik van sporthal en -accommodatie,

Maar nog veel belangrijker! Je maakt deel uit van onze familieclub, waar we samen proberen groeien en volleybal spelen met passie.

Financiële tegemoetkomingen

Voor families die met z’n allen komen volleyballen bij VAMOS doet de club een inspanning. Families krijgen kortingen op hun lidmaatschap.

Er is een gezinskorting van €20 vanaf de 2de  speler of speelster van hetzelfde gezin en €40 vanaf de 3de speler of speelster. Deze korting zit reeds in jouw lidgeld verrekend.

Daarnaast kan je ook een percentage van jouw lidgeld terug gestort krijgen als je een sponsor aanbrengt voor de club. Ken je iemand in jouw kennissenkring die een hart heeft voor sport in de maatschappij? Misschien kan zijn/haar firma/organisatie onze club wel ondersteunen? Mail dan zeker alle info (naam, adres, telefoonnummer,…) door naar sponsoring@volleyvamos.be!

Bovendien kan je zowel in Stekene als in Sint-Gillis-Waas rekenen op de sportcheque.

Als inwoner van beide gemeentes tussen 13 en 18 jaar ontvang je een sportcheque ter waarde van €20 die je kan besteden aan een initiatief tot langdurig sporten, of beter gezegd aan een lidmaatschap in onze club. Bezorg de sportcheque dan ook voor 1 oktober aan jouw trainer of het VAMOS-secretariaat.

Tot slot kan je ook bij de meeste mutualiteiten een deel van het lidgeld recupereren. Na betaling van het lidgeld en de afgifte van je sportcheque krijg je eind september een ingevuld en getekend formulier om in te dienen bij de mutualiteit.

En toch dekken de lidgelden niet alle kosten van de club

Wij rekenen daarom elk seizoen op de aanwezigheid of hulp van onze spelers en speelsters tijdens één of meerdere van de vele acties die de club onderneemt om geld in het laadje te brengen. Spelers en speelsters worden hier tijdig via de ploegverantwoordelijke van op de hoogte gebracht worden.

Tot slot: van zodra het lidgeld betaald is, ga je als speler/speelster akkoord met het charter en de gedragscode van de club. Deze kan je vinden op www.volleyvamos.be/wp/charter. Wij dragen FAIRPLAY hoog in het vaandel.