Hey Trooperbotje!

Trooper ken je ondertussen wel: online aankopen die via Trooper gedaan worden, leveren een commissie op voor jouw club! Dat betekent dat je zonder extra kosten toch de club kunt sponsoren! Ga dus shoppen in je favoriete webshop en steun Vamos! Ideaal toch?!

Maar het gevoel dat je net je aankoop afgerond hebt en vergeten bent langs www.trooper.be/volleyvamos te gaan ken je allicht ook. Wij hebben hiervoor een oplossing. Installeer Trooperbotje. Poepsimpel en je vergeet nooit meer Volley Vamos te steunen!

HOE DAN?

Bekijk hieronder hoe Trooperbotje installeert. Zo vergeet je nooit meer om Volley Vamos te steunen bij jouw volgende online aankoop!

Trooperbot is een plugin voor je browser van je computer. Voorlopig kan hij je in twee browsers helpen, Chrome en Firefox. Trooperbot installeren op andere browsers en mobiel gaat vandaag niet.

Download hem nu voor Google Chrome of Firefox en volg de instructies. Het duurt 2 minuten. Dan installeert hij zijn bureautje in je browser.

Heb je geen van bovenstaande browsers op je computer, maar wil je Trooperbot graag ontmoeten? Download dan snel Google Chrome of  Firefox .

LET OP!

Botje is net als ieder van ons niet perfect. Zo voldoet hij jammer genoeg niet aan de technische specificaties van Coolblue, Collect&Go en Smartphonehoesjes. Hierdoor zal hij dus niet bliepen wanneer je rechtstreeks naar deze webshops surft. Geen paniek, ze steunen jouw vereniging nog steeds met veel plezier via de Trooperwebsite. En ook mobiel krijgt hij nog niet onder de knie.