Categories
Nieuws

Oost-Vlaamse Bekerfinales

VC Aalter ziet in laatste instantie alsnog af van de organisatie van de Oost-Vlaamse Bekerfinales. VAMOS zal de taak op zich nemen om er spetterende finales van te maken.

De kogel is door de kerk geraakt. Onze Cel Events is trots om te mogen aankondigen dat we alsnog bekerfinales in onze Sportstek kunnen organiseren. Oorspronkelijk was de organisatie van de finales toegewezen aan VC Aalter. Zij lieten Volley Oost-Vlaanderen echter weten dat ze de realisatie van het event niet rond kregen. VAMOS is snel op de kar gesprongen om die taak op zich te nemen.

Op Paasmaandag zullen er dan ook 4 finales gespeeld worden in de Sportstek. De provinciale finales voor alle promo-spelende ploegen en ook de Trofee Walraeve en Den Doncker komen naar Stekene.

De eerste wedstrijd is al om 10u30, gevolgd door een match om 13u. In de namiddag wordt het dan hopelijk al VAMOS dat de klok slaat. Zowel Dames 1 als Heren 1 zijn namelijk nog in de running voor hun plaats in de finale. Hun halve finale wordt gespeeld in het weekend van 27-28 maart tegen resp. Hebo Borsbeke-Herzele en Gimm-e Waasland. We kijken er naar uit om met 2 VAMOS-ploegen in de finale te mogen organiseren! Jij komt dan toch ook kijken?