Categories
Nieuws

Happy New Year!

Een spetterend en knallend 2022 gewenst! Gelukkig kunnen we blijven volleyballen om van die knaldrang af te geraken, want een feestje op de dansvloer zit er voorlopig nog niet in.

We wensen jullie ook een gezond 2022. Dit zijn geen loze woorden… nadat we ondertussen 3 seizoenen met Covid-perikelen geplaagd worden, hopen we dit jaar weer de sportieve zaken te laten primeren. Met de ingang van het nieuwe jaar, willen we jullie alvast warm maken voor heel wat geplande sportieve en extra-sportieve activiteiten. De data van de belangrijkste sportieve evenementen en acties vinden jullie op de site. Noteer ze alvast in jullie agenda.
De voorbije seizoenen hebben het bestuur, de trainers en vrijwilligers er alles aangedaan om de club zonder kleerscheuren, doorheen toch bijzonder uitdagende omstandigheden te loodsen. Dat de inspanningen van de hele VAMOS familie om iedereen aan het sporten te houden gesmaakt werden, kunnen we al eventjes merken: ons ledenaantal groeit gestaag. Elke week wordt er door meer dan 250 VAMOSsers gesmasht, verdedigd en gepasst ‘with passion’. Dit jaar kwamen er heel wat nieuwe leden bij! Daar zijn we trots op. We zijn ondertussen een club geworden met naam en ook serieus wat sportieve faam. Maar liefst 10 van onze ploegen staan in de kwartfinales van bekertoernooien en verschillende jeugdselecties behaalden mooie resultaten op de recente Champions League tornooien. Een verslag hiervan vinden jullie verder in verder op de site. 2022 belooft alvast een heerlijk druk sportief jaar te worden.
We zijn inmiddels volop aan de slag met de voorbereidingen voor komend seizoen.  Ons doel is opnieuw om voor alle spelers van 3 tot 99 jaar, ieder op zijn niveau en leeftijd, een mooi volleybal-aanbod te kunnen voorzien. Wil jij je ook engageren om binnen VAMOS een handje te helpen? Aarzel dan niet om ons aan te spreken, vele handen maken het werk licht en maken vooral het werk leuk. 

Last but not least voor 2022: #playwithpassion #supportwithpassion #vamoswithpassion