Categories
Nieuws

Covid-uitstel

COVID was nog nooit zo dichtbij

Iedereen kent wel iemand close die ofwel in quarantaine zit ofwel positief getest heeft.

Daarom heeft VAMOS beslist om dit weekend, 27 en 28 november, op provinciaal vlak, zowel voor senioren als jeugd, geen wedstrijden te spelen. Dit geldt voor de thuis- en uitwedstrijden.

Dit besluit is genomen nadat door Volley Oost-Vlaanderen de mogelijkheid geboden is om als club de veiligheid van de sporters prioritair te stellen.

De tegenstanders zullen door het secretariaat verwittigd worden.

Voorlopig staan de wedstrijden op nationaal vlak niet on hold, daar wij als club geen bevoegdheid hebben om deze zelf uit te stellen. Dit kan nog gebeuren bij vaststelling van nieuwe besmettingen.

We komen tot deze beslissing om de veiligheid van onze spelers, speelsters, trainers, vrijwilligers, scheidsrechters, … te waarborgen.

Daarnaast wordt er in de Stekense sporthal geen publiek toegelaten en hebben we al vernomen dat dit in andere sporthallen ook het geval is of zal zijn.

We willen deze communicatie nu al doen om niet “last minute” nog voor een voldongen feit te staan.

Deze beslissing is enkel geldig voor dit weekend, voor de rest wachten we op communicatie vanuit Volley Vlaanderen, Volley Belgium en de overheid.

Hierdoor hopen we onnodige besmettingen te voorkomen.

We blijven wel trainen binnen de bubbels en in navolging van de geldende regels van de overheid, nationaal en gemeentelijk.

Hou het gezond, het VAMOS bestuur.