Categories
Nieuws

Allerheiligenontbijt

A day to remember!

Wauw! U was FAN-TAS-TISCH! Er was heel wat teamwork mee gemoeid om alle ontbijten aan het juiste adres te kunnen leveren, maar jullie hebben massaal lokaal een heerlijk ontbijt gekocht én daarbij de club een fameus hart onder de riem gestoken! Waarvoor dank.

We zijn er opnieuw in geslaagd om bijna 2 000 ontbijten aan de man te brengen. Een huzarenstukje dat gerealiseerd werd door een sterk team van vrijwilligers.

Het was top, hier maken wij een jaarlijkse traditie van!

Ook Natasja heeft genoten van een heerlijk ontbijt. Volgend jaar opnieuw!

1984 ontbijten

Vamos heeft vorige week niet minder dan 1984 (!) ontbijten verkocht. 660 gezinnen hebben op de ochtend van Allerheiligen van een heerlijk ontbijt kunnen genieten. Dat betekent dat 1984 personen niet bij de bakker moesten aanschuiven voor hun zondagse pistolet. Bekijk hieronder zeker even de fotoreportage!