Categories
Nieuws

Toppers in hun eigen reeks, onze recrea’s

Toppers in hun eigen reeks, onze recrea’s

Vamos beschikt sinds dit jaar over niet minder dan 4 recreaploegen. De club streeft er naar zo maximaal mogelijk iedereen levenslang aan het sporten te krijgen in de club. Onze recreaploegen vormen een heel belangrijk onderdeel van deze visie. Interesse? Neem dan zeker eens contact op met info@volleyvamos.be!

Dames Recrea A & B

Onze Dames Recrea A speelt al jaar en dag samen in de Sporta-afdelingen. Zij zijn fantastisch aan het seizoen begonnen met een 15 op 15! Na 5 opeenvolgende wedstrijden staan onze dames ongeslagen aan de leiding in de 2e Sporta-reeks.

Bij de Recrea B zijn we dit jaar van start gegaan met enkele enthousiastelingen die na enkele volleyballoze jaren terug samen actief willen zijn. Onze dames gaan aan de slag met hun wekelijkse trainingen om zich voor te bereiden op competitiewedstrijden in de toekomst.

Portie gemengd?

Neen, daarmee bedoelen we geen portie “warm gemengd” uit De Meet. Onze derde recreaploeg is ons gemengd team. Mama’s, papa’s en andere aanverwanten van onze leden slaan de handen in elkaar om wekelijks een balletje te slaan. Ook zij staan nog ongeslagen aan de leiding en verloren slechts 1 set op 3 wedstrijden.

Recrea De Klinge

Last, but certainly not least, verdient ook Recrea De Klinge nog alle aandacht. Elke dinsdag geven zij het allerbeste van zichzelf in De Molenberg. Iedereen kan in het juiste team volledig tot onbolstering komen. Iedereen verdient zijn plaats en daar wil Vamos zo goed mogelijk zijn leden blijven ondersteunen tijdens het levenslang sporten.

Fun verzekerd!

Schrijf je in bij onze club als recrea-speler en je kan er van op aan wekelijkse fun is gegarandeerd. Eet je graag een portie gemengd? Liever geen wedstrijden en enkel samen met de copains trainen? Wil je samen met je vrienden en vriendinnen starten? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@volleyvamos.be!