Categories
Nieuws

Familietoernooi!!

Vorige week organiseerde de Cel sportief een echt familietoernooi. Een uitgebreid verslag vind je hier!

Wat heeft een mens meer nodig op een zaterdagmorgen??? Enkele volleyvelden, 10 supergemotiveerde ploegjes van 3 personen en iemand die snel een tornooivorm in elkaar prutst. Zo was het op de startdag van de Vamos-familie.

Na de inschrijving met zeer originele ploegnamen konden we aan de slag. 2 poules van 5 ploegjes werden gevormd en iedereen speelde 10 minuten tegen elkaar. We zagen dat er een zeer goed niveau werd gehaald en er voor elke bal werd gegaan, mooi om zien was dat.

Resultaten werden genoteerd om na deze wedstrijden de finales te kunnen spelen. 2 ploegjes slaagden er zelfs in om evenveel matchen te winnen en evenveel gescoorde punten te behalen, hier moest de onschuldige hand dus beslissen wie voor plaats 6 en 7 moest spelen.

De finales werden met zeer veel enthousiasme en inzet gespeeld en de sportiviteit droop er af, echt geweldig. Wie er in de verschillende teams zat, we zouden het begot niet meer weten, dat was ook niet belangrijk. Wat echt telde is dat iedereen na anderhalf jaar weer eens onbezonnen kon volleyballen en plezier maken zonder die vervelende Corona toestanden.

Na dat we bij het bestuur voor elke deelnemer nog het dikverdiende drankbonnetje hadden geschooid konden we dit zeer leuk tornooitje afsluiten.

Hartelijk dank aan alle deelnemers en hopelijk tot de volgende met nog meer ploegjes.

Bij deze de resultaten.

1De Brackskes
2Energy
3De badeendjes
4Van Moer on tour
5De joepiejoepies
6De Duboiskes
7De prutsers
8Ylana
9de 3 musketiers
10Ananas 14

Bekijk alle foto’s hieronder!