Categories
Nieuws

Korting op het lidgeld

Vol goesting kijken we uit naar het seizoen 2021-2022. Wat laten we graag het coronaseizoen achter ons liggen! Binnen extreem moeilijke omstandigheden, die elke dag konden wijzigen, hebben onze trainers geprobeerd om iedereen de voorbije maanden maximaal te laten volleyballen. Toch hebben velen onder jullie veel minder dan gehoopt de mogelijkheid gehad om jullie favoriete sport te beoefenen. De club doet daarom een maximale inspanning om de lidgelden voor volgend seizoen zo laag mogelijk te houden door een coronakorting te geven.

Velen van onze leden (vooral >U13) hebben maar van een zeer beperkt volleybal aanbod kunnen genieten. VAMOS heeft daarom beslist om richting seizoen 2021-2022 een maximale inspanning te doen wat betreft de lidgelden in de vorm van een COVID-korting aan de bestaande leden (die vorig seizoen ook lid waren). Deze korting is berekend aan de hand van een heel aantal factoren inclusief vaste kosten, het aantal weggevallen wedstrijden en trainingen etc.

De lidgeldbrief zat enkele weken geleden in de mailbox van onze leden. Heb je de lidgeldbrief nog niet ontvangen? Kijk dan zeker eens in je spam-folder en/of stuur een mailtje naar info@volleyvamos.be. Dan bezorgen we jouw lidgeldbrief alsnog zo snel mogelijk!