Categories
Activiteiten

Zomerbar – Vamos à la playa

1-4 juli | Vamos organiseert voor het eerst een zomerbar aan de Roomanmolen. Kom gratis genieten van sport, muziek en een verfrissend drankje tijdens een deugddoend weekend!

Donderdag 1 juli – Filmavond

Op donderdag 1 juli kan je op het terrein aan de Roomanmolen terecht voor een heuse filmavond. Vanaf 17u gaat de zomerbar open en om 18u zitten de kids gekluisterd aan het grote scherm voor “The Willoughbys”. De iets minder jongeren kunnen genieten van de kaskraker “Catch Me If You Can” om 20u30.

Krijg je nu al zin? Reserveer jouw plaats via onderstaande button!

Vrijdag 2 juli – EK voetbal op groot scherm

We openen op vrijdag de zomerbar om 16u. Ideaal om de werkweek zalig af te sluiten met een hapje en een drankje! Bovendien tonen we ook de kwartfinales van EK voetbal op ons grote scherm. Schakelen de Rode Duivels een van hun concurrenten voor de EK-titel uit met dank aan jouw steun?! Reserveer dan jouw plaatsje via onderstaande button!

Bovendien organiseert de gemeente Sint-Gillis-Waas zijn 11 juliviering. Om 20u komen Barbara Dex en Gene Thomas de weide aan de Roomanmolen opwarmen. Zorg dat je dansbenen uit de kast gehaald worden! Eindelijk zouden we durven stellen.

Zaterdag 3 juli – Sporten is plezant

We voorzien een grote brok aan sportieve activiteiten zaterdagochtend van 10 tot 12u. Initiaties volleybal in verschillende varianten met springkastelen voor de jongsten! We doen dit uiteraard volledig in lijn met de maatregelen van dat moment.

Van 13 tot 17u organiseren we dan een recreatief spikeballtoernooi! Maak kennis met deze leuke en laagdrempelige volleybalvariant! Ook hier moeten we rekening houden met alle maatregelen die op dat moment gelden voor de sport. Inschrijvingen openen binnenkort!

De zomerbar is de hele dag geopend! Geniet van de BBQ met lekkere hamburgers terwijl de kwartfinales van EK voetbal getoond worden op het grote scherm. Reserveer jouw plaatsje via onderstaande button!

Zondag 4 juli – Jump for joy

‘s Zondags voorzien we een verzameling springkastelen met dank aan de CM. Schud de benen los met de kids en geniet van de zon op onze zomerbar. We openen om 13u. De Roomanmolen is dan ook vrij te bezoeken voor wie dat wenst!

Helpende handen

Om van Vamos A La Playa een groot succes te maken kunnen we zeker nog enkele helpende handen gebruiken. Kan jij de perfecte kraag op een pintje tappen? Of breng je de drankjes met gemak rond zonder ook maar 1 glas te breken? Misschien ben jij wel een techneut die weet dat je jouw vingers niet in het stopcontact moet steken? Of beheer jij de kassa van jouw gezin? Dan kan je zeker een grote meerwaarde betekenen voor ons! Wil je ons helpen? Schrijf dan in via onderstaande button. Alvast bedankt!