Categories
Nieuws

Het laatste afhaalmaal

We zijn er weer in geslaagd! Een leuke eerste editie van een nieuwe organisatie. Heel wat van onze leden hebben het laatste afhaalmaal besteld! Wil je weten hoeveel? Lees dan zeker verder!
3 verschillende menu’s, 4 verschillende locaties

Er konden 3 verschillende menu’s gekozen worden. Vol-au-vent, stoofvlees of de superlekkere balls of passion. En of die in de smaak gevallen zijn. Lekkere frietjes en verse groentjes daarbij, een speciaal voor jou samengesteld drankenpakket en een homemade dessert. Wat wil je nog meer?! We kunnen van een succes praten, want bijna 400 menu’s gingen de deur uit. Dat zijn er al heel wat, maar ook hier zien we toch nog groeipotentieel. In de huidige omstandigheden was deze operatie wel een logistiek huzarenstukje.

4 locaties zijn ingepalmd geweest afgelopen weekend. Eva en Jonas prepareerden thuis de frietjes en de desserts. Ann heeft samen met het gezin de handen uit de mouwen gestoken om de slaatjes, vol-au-vent en het stoofvlees klaar te maken voor verkoop. Gelukkig konden ze wel van de streekbiertjes blijven. Katrien heeft genoeg vlees gezien voor de komende periode, want zij heeft thuis maar liefst 16 kg gehakt gedraaid voor onze balls of passion. Volledig coronaproof klaargemaakt en uiteindelijk samengebracht tot een heerlijk pakket. Vonden jullie het een geslaagd diner? Wij alleszins wel!