Categories
Activiteiten

Vamos Wandeltocht

Verlengd tot en met 2 mei |

Ons team heeft een wandeltocht uitgestippeld. Een ideale activiteit om te doen met onze bubbel tijdens de paasvakantie!

Een uitje met de familie? Even ontsnappen aan de drukte van de kinderen, of stuur je liever de kids op pad? Hou onze kanalen in de gaten, trek de wandelschoenen aan en ga op tocht. Mama’s, papa’s, jongens, meisjes, oma’s en opa’s, iedereen kan de uitdaging aangaan!

De wandeling is 9,5 km lang en brengt je via avontuurlijke wegen tussen de boomgaarden en een speeltuin. Bij droog weer kan de buggy, step, fiets,… zeker ook mee.

Meedoen aan de fotozoektocht en ondertussen een sneukelpakketje voor onderweg? Reserveer jouw pakket dan via onderstaande button.

Haal je pakketje af bij dranken Van Remoortel (Nationalestraat 11, Kemzeke)* en parkeer de wagen aan de kerk van Kemzeke. Daar kan je de wandeling volgen via de fluoroze pijlen. Drop jouw antwoordformulier daarna ook bij dranken Van Remoortel en maak kans op een leuke prijzen! Zo zijn er 2 duo-ontbijten te winnen voor onze Allerheiligenontbijtactie door het juiste antwoordformulier binnen te brengen of door de leukste foto te delen met @volleyvamos op Facebook of Instagram!

*Gesloten op zondagnamiddag en maandag. Check de openingsuren op www.drankenvanremoortel.be.