Categories
Nieuws

Allerheiligenontbijt

A day to remember!

Wauw! U was FAN-TAS-TISCH! Er was heel wat teamwork mee gemoeid om alle ontbijten aan het juiste adres te kunnen leveren, maar jullie hebben massaal lokaal een heerlijk ontbijt gekocht én daarbij de club een fameus hart onder de riem gestoken! Waarvoor dank.

Dit jaar hebben we alle records verbroken. Mensen hebben dolgraag een ontbijt aan huis geleverd in deze tijden. In je eigen bubbel genieten van een goeie pistolet. De beste start van een mooie zondag.

Het was top, hier maken wij een jaarlijkse traditie van!

Ook Natasja heeft genoten van een heerlijk ontbijt. Volgend jaar opnieuw!
2328 ontbijten

Alle records aan diggelen geslagen ondanks de moeilijke periode. Ons Belgenlandje is er in geslaagd om vorige week het record aantal coronabesmettingen te noteren, maar dat is niet het record dat wij willen onthouden. Wij blijven positief! Vamos heeft niet minder dan 2328 (!) ontbijten verkocht. 770 gezinnen hebben gisterenochtend van een heerlijk ontbijt kunnen genieten. Dat betekent dat 2328 personen niet bij de bakker moesten aanschuiven voor hun zondagse pistolet. Dat zorgt voor wat geld in het laatje dat meer dan welkom is tijdens de coronacrisis.

Met veel dank aan onze partners

Iedereen was superlovend over de heerlijke producten die geleverd werden. Om volgend jaar die records te blijven breken, zorgt Vamos voor kwalitatieve producten die geleverd worden door hun partners. Hieronder vind je een kort overzicht: